Taxaties

Waardebepaling

Wij taxeren klassiekers, zowel auto’s, motorfietsen en landbouwwerktuigen. Van de taxatie wordt een uitgebreid rapport gemaakt. Dit rapport omvat circa 6 pagina’s tekst waarin het object uitgebreid wordt omgeschreven en wordt de reële waarde van het object vastgelegd. Naast de tekst worden foto’s van het voertuig toegevoegd en wordt tezamen verwerkt tot een rapport. U ontvangt het taxatierapport per email, ten behoeve van uw verzekeringsmaatschappij en een boekje,   zodat u ook zelf een leuk naslagwerk heeft.

BPM-taxatie

Heeft u een auto of motorfiets geïmporteerd en heeft u een juiste waarde bepaling nodig voor de aangifte bij de belastingdienst, dan kunnen wij middels een BPM taxatie, de juiste waarde bepalen voor uw aangifte. Dit uiteraard met het bijbehorend rapport en de voor u ingevulde belasting papieren.

Young timer taxatie

De Young timer is voor u een goede zakelijke investering, welk u fiscaal voordeel biedt.
Een Young timer is een auto welke ouder is dan 15 jaar, uw fiscale bijtelling wordt maximaal 35% over de handelswaarde van de auto, dit op basis van een taxatie. Daarnaast ontvangt u een taxatie rapport om de auto onder te brengen tegen taxatie waarde bij uw verzekeringsmaatschappij 

Camper taxatie

Een Camper is een kostbaar voertuig wat soms in eigen beheer is gebouwd, om een goede verzekering te vinden aansluitend bij de Camper is vaak een goede taxatie vereist.
Ook hierbij kunnen we u van dienst zijn. Een gedegen rapport met minimaal 8 foto’s, een vochtmeting voor eventuele verborgen lekkages en een waardevaststelling.